Breaking News
Home / Uncategorized / Tantra Masajı Cinsel Birliktelik Değil

Tantra Masajı Cinsel Birliktelik Değil

Masajın cinsellikle alakalı olmadığı bir gerçek. Çoğu masaj salonuna kötü gözle bakılır hatta. Çünkü bu sanat sağlıkla alakalı ve tamamen eğitim gerektirse de insan beyninde erotik bir anlama gelebiliyor. Tabi ki masajı erotizmle birleştiren akımlar da var. Onlardan biri ise Taner Masajıdır. Bu masaj türünde masöz ya da masöz müşterisini boşaltmakla mükellef ama cinsellik olmadan. Çünkü Tantra masajında cinsel birliktelik tabudur, kabul edilemez. Hiç akla yatkın değil, değil mi?

Tantra denen masaj türü ilk olarak Almanya’da görüldü. Alman seks kültürünün ne kadar garip olduğunu bilhassa ikinci Dünya savaşı sırasında fark etmiştik. Çünkü sadizmin ve mazoşizmin aşırı şekilde kullanılarak hazırlanan o dönemli seks filmleri daha çok korku filmlerini andırıyor ve bazılarının hâlâ gerçek olduğunu kabul edenler var. Konumuz bu değil! Konumuz Tantra’nın bir masaj mı yoksa seks mi olduğunu anlamak!

Tantra asla cinsellikle alakalı değil! Bunu söyleyen biz değiliz. Son dönemde Korona virüsü kapsamında Dünya’da eğlence mekanlarının neredeyse tamamı kapandı ama üst mahkeme Tantra masajının cinsellikle değil de sağlıkla alakalı olduğuna karar verdi. Bu nedenle bu masaj salonları hâlâ hizmete devam etmekte.

Siz ne düşünürsünüz? Bunu bilmiyoruz ama yetkili merciler için Almanya’da durum bundan ibaret. Aslında enteresan olan Tantra’nın cinsel mesaj olup & olmadığı değil! Nedir? Biliyor musunuz? Sıradan, gerçekten sağlık için yapılan masajların ve masaj salonlarının bile Türkiye’de kabul edilmekte zorlanmasıdır. Hatta hâlâ sertifikalı masaj salonları Korona nedenli kapalı!

İnsan yaşadığı topraktaki kültüre bakarak şekillenir! Tabi ki bireysel anlamda bir fikriniz vardır ve bu da önemlidir ama toplum olarak bakış açısı çok önemlidir! Bu nedenle Türkiye’de olmak, bu topraklarda yaşamak siz ne düşünürseniz düşünün genele ayak uydurmak zorundasınız anlamına geliyor! Değil mi?

About admin

Check Also

Cinsel Birlikteliklerde Prezervatif Kullanma Nedeni?

Eğer “neden kondom kullanmalıyız” derseniz bunun bir sürü nedeni var. İnsanlar sadece risk HIV virüsü …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir