Breaking News
Home / Uncategorized / Anal Sekste Zevk Alınır mı?

Anal Sekste Zevk Alınır mı?

Bu soru genel anlamda! Kişisel olarak ne düşündüğünüzün bir önemi yok! Çünkü istisnalar kaideyi bozmaz. Eğer bu gibi bir deneyim yaşamak istiyor ama zevksiz hatta acı vereceğinden endişe ediyorsanız maalesef sizin için analın ne hissettireceğini söylememiz imkânsız! Lakin bir fikir elde etmenize neden olabiliriz

Kadının ve erkeğin normal (vajinal) sekste zevk almasına neden olan durumları özel bölgeleridir. Klitoridektomi denen bölge vajinadan çıkarsa o zaman kadının zevk alması imkansızdır. Bu kısım vajinanın belirli bir bölgesidir ve maalesef bazı toplumlarda kadın sünneti olarak adlandırılır. Oysa aynı işlem erkeğe uygulansa penisin tamamen kesilip atılması anlamına gelir. Yani bu işleme sünnet demek sadece saçmalık!

Klitoridektomi ve penisektomi durumlarından neden bahsettik? Çünkü cinsel birleşmede zevk almaya neden olan kısımlar bellidir. Anal sekste bu kısım yok! Yani bilimsel olarak anal seksten zevk almak gibi bir şansınız yok! Yine de zevkli olduğunu söyleyen hatırı sayılır bir kalabalık var! Erkek için evet ama ya kadın? Erkek eşcinselliğinin temelinde tamamen anal seks olduğunu da düşünürsek o zaman bu denli yaygın bir birliktelik türünün bilimsel olarak zevksiz olduğu ispatlanmışsa da muhakkak ki insanı çeken bir yönü var! Nedir?

Aslında anal seks yani sekste anüsün kullanılması duyu sinirleri bakımından muazzam zengin bir yerin uyarılması demektir. Üstelik penis ve vajina kısımlarına da çok yakın. Yani bu durumda insanlar hissettikleri uyarıyı cinsel kabul edebilir ya da gerçekten cinsel anlamda yaşanan o olaydan etkilenebilir. Şimdi neden “anal seksle alakalı fikir elde etmek için herkes muhakkak kendi deneyimlerini yaşamalı” dedik! Bunu anladınız mı? Yoksa bu sorunun cevabını sizlere sizden başka kimse veremez!

About admin

Check Also

Cinsel Birlikteliklerde Prezervatif Kullanma Nedeni?

Eğer “neden kondom kullanmalıyız” derseniz bunun bir sürü nedeni var. İnsanlar sadece risk HIV virüsü …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir